Tell William is knipoog naar de mythe van de legendarische Zwiterse vrijheidsstrijder Wilhelm Tell. Tell vocht voor vrijheid en vooral voor de waarheid. Hij sprak veel op dorps- en stadspleinen en was iemand die de dialoog opzocht, inspireerde en energie bracht.
Tell William is plek waar mensen leren en groeien, waar ze open en vrij met elkaar in gesprek kunnen gaan, ideeën delen en het beste uit zichzelf halen. Tell William richt zich op het creëren van de context waarin groei centraal staat: Het optimaal gebruiken van de kracht en potentie van mensen.

Tell William is opgezet door Robert Vos.

 Zowel in de publieke sector als in de startup sector ken ik de weg. Door met één been in beide werelden te staan probeer ik het beste van beide over te dragen. Ik doe dat in de vorm van leerervaringen, programmaontwikkeling voor samenwerking en workshops op diverse thema's. De nadruk ligt daarbij altijd op het overdragen van kennis en actie.

Tell William is echter meer dan één persoon. Tell William werkt met partners en helpt een veelvoud aan organisaties groeien op zowel persoonlijk als team- en organisatieniveau. Daarbij zoeken we altijd de beste samenwerkingen om de impact zo groot mogelijk te maken.

Waarom Tell William?

Innovatie is onmisbaar in een snel veranderende wereld, maar dat is geen nieuws. Daarom helpen wij organisaties verder dan alleen het opdoen van inspiratie. We helpen creëren, niet alleen denken. We stoppen niet bij brainstorms, maar begeleiden organisaties naar actie.

Toe aan een praktische aanpak voor vraagstukken binnen de organisatie? Een toolkit met nieuwe mogelijkheden?

 

Deze organisaties gingen jullie voor

universiteit-leiden-logo.png
logodenhaag.png
Creativity is thinking up new things. Innovation is doing new things.