Find your tomorrow

Development Consulting

Wil jij jouw team of organisatie laten groeien? Wij voorzien organisaties van strategisch advies. Daarnaast ontwikkelen en faciliteren wij leerervaringen en trajecten op maat voor individuen en teams. Trajecten die erop gericht zijn om ideeën en vraagstukken in korte tijd naar een resultaat te leiden met impact op de maatschappij.

Cutting-edge Boot camp

Tell William ontwikkelt diverse bootcamps met focus op verschillende belangrijke elementen uit de lean startup methode. De bootcamps die wij faciliteren, waarvan de duur varieert van een paar uur tot een aantal dagen, behandelen steeds een specifiek thema waar een organisatie zich in wil verdiepen. De boot camps zorgen snel voor nieuwe inzichten en resultaten.

Kickstart Concept Programma

Korte en intensieve sessies om ideeën en vraagstukken uit de organisatie een kickstart te geven. In korte tijd wordt voor elk vraagstuk snel duidelijk wat de beperkingen en mogelijkheden zijn. Alles is gericht op actie: in de kortst mogelijke tijd begeleiden we een organisatie van een probleem naar een duidelijke oplossing.  

 

 

 

.